Algemene informatie

Op deze pagina vind je algemene informatie over de aangeboden tickets, hotels, vluchten en ons bestelproces. Uiteraard kan je ons ook persoonlijk benaderen en helpen wij je dan graag verder. Onze gegevens kan je vinden op onze contact pagina of onderaan deze pagina.

 

ticketinformatie

Prijsopbouw

Al onze vanaf prijzen getoont op onze website zijn inclusief:

- Wedstrijdtickets(s) korte zijde

- Eén of meerdere hotelovernachtingen, inclusief ontbijt (dit is aangegeven bij de prijs)

- Administratie- en boekingskosten

- Leveringskosten

- Uitgebreide routebeschrijving naar je hotel

 

en exclusief:

- Reis- en/of annuleringsverzekering

- Vervoers-, verblijfs- en/of transferkosten

- Retourvlucht

- Uitgaven van persoonlijke aard

 

Speeldata wedstrijden

Vanwege uitzendrechten zullen de definitieve speeldata circa 6 weken voor de getoonde wedstrijddata definitief wordt vastgesteld door de voetbalbond. In veel gevallen zullen de wedstrijden op zaterdag of zondag worden gespeeld. 

Ook kunnen de getoonde prijzen op onze website fluctueren vanwege vraag en aanbod. Mocht een prijs tijdens het offerte-aanvraag proces veranderen, dan zullen wij je hier vooraf over informeren. Ook zijn alle wedstrijdarrangementen of tickets op basis van beschikbaarheid.

 

Zitplaatsen

Wij garanderen twee zitplaatsen naast elkaar. Indien je met meer dan twee personen een wedstrijd wilt bezoeken dan is de verdeling altijd op basis van beschikbaarheid. Uiteraard doen wij ons uiterste best om de gewenste plaatsen naast elkaar te reserveren.

Heb je een aanvraag voor een groep met meer dan tien personen, dan zullen wij de zitplaatsen in groepjes van twee, drie of vier personen indelen. Ook hiervoor geldt dat wij altijd ons best doen om de zitplaatsen van de gehele groep bij elkaar te reserveren.

In onze prijsopbouw op de website zijn wij uitgegaan van de categorie korte zijde. Deze zitplaatsen bevinden zich op de tribune achter het doel. Heb je voorkeur voor een andere plaats in het stadion, geef dit dan aan bij je aanvraag in het opmerkingen veld of door een andere categorie aan te vinken.

 

hotelinformatie

Wij werken samen met een aantal hotels in de omgeving van het stadion of in het centrum van de desbetreffende stad. Bij de wedstrijdpagina kan je meer informatie over vinden over de door ons geselecteerde hotels. Denk hierbij aan de afstanden naar de stadions of naar het centrum. Wij zullen bij jouw aanvraag de meest geschikte en beschikbare hotel selecteren. Onze selectie van hotels zijn altijd minimaal 3***, maar mocht je een andere voorkeur hebben, geef dit dan aan in het opmerkingen veld. Tevens zijn onze prijzen gebaseerd op het aantal hotelovernachtingen dat vermeld staat bij de vanaf prijs en is altijd inclusief ontbijt.

 

vluchtinformatie

Vanwege de grote prijsfluctuatie van de luchtvaartmaatschappijen is het momenteel niet mogelijk om een prijs inclusief vlucht te tonen. Bij je aanvraag op de wedstrijdpagina kan je aangeven welke voorkeursdatum je hebt voor de heen- en terugvlucht. Tevens kan je aangeven vanaf welke luchthaven je wenst te vliegen. In onze offerte zullen wij aangeven welke data en luchthavens beschikbaar zijn in de gewenste periode.

Bij de bevestiging van een bestelling zullen wij op basis van de aangeleverde persoonsgegevens de vlucht reserveren. Je bent zelf verantwoordelijk voor het juist aanleveren van deze gegevens en kunnen wij helaas niet garant staan voor een eventuele onjuiste boeking. Meer informatie hierover kan je vinden in onze algemene voorwaarden. 

 

bestelproces

Offerte-aanvraag

Als je een offerte-aanvraag hebt verstuurd via onze website, dan zullen wij de beschikbaarheid van deze wedstrijd en hotel of vlucht controleren. Als jouw aanvraag nog beschikbaar is ontvang je van ons per e-mail een digitale offerte. Na ondertekening van de offerte (binnen de aangegeven periode) zullen wij de offerte als defintief beschouwen en de bevestiging in gang zetten.

 

Bevestiging bestelling

Binnen 3 werkdagen zullen wij je via e-mail een bestelbevestiging sturen. Tevens is in deze bevestigingsmail onze factuur toegevoegd. De boeking is definitief als wij deze bestelbevestiging aan je hebben verzonden. Om je boeking te kunnen garanderen hanteren een betaaltermijn van 7 dagen. Deze datum staat tevens vermeld op onze factuur.

 

Levering tickets en reisbescheiden

Circa twee weken voor aanvang van het speelweekend zullen wij de tickets en reisbescheiden per post versturen. Je zal nadat wij het pakket ter verzending hebben aangeboden een track & trace code ontvangen. Indien er sprake is van digitale tickets, dan zullen wij deze tickets in PDF vorm per e-mail aan je versturen.

 

Contact Go and See

Ericastraat 9
3333 GS Zwijndrecht

T. 06 - 23 48 28 68
E. info@goandsee.nl